Seçenekler Arama Stil
Alt 22-03-08, 19:36   #1
A.ÇaĞDaŞ 35
Yardımcı Docent

A.ÇaĞDaŞ 35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerde
aralarında İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı!!!
perşembe gece saat 04:00 te 12 kişi evlerinden polis tarafından alındı.12 kişi Ergenekon çetesiyle ilgili olarak suçlanmakta!!bunlara bi şey diyemem ama 80 küsür yaşında bir adamın gece evinden terörle mücadele ekiplerince alınması ve daha da kötüsü bu adamın zaten yıllardır 2 tane devletin verdiği polis tarafından korunmasına,yerinin yurdunun belli olmasına rağmen hukuk devletinde olmucak bir şekilde içeri alınmasını kimse açıklayamaz...Darbe planlamakla şuçlanan ilhan şelçuk belki de darbenin ne demek olduğunu en iyi bilen adam..12 martta gözaltında işkencelerden geçti!!!********

ATATÜRK,seni sevmek Milli bir İbadettir...!

Sen yanmasan ben yanmasam biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...!
A.ÇaĞDaŞ 35 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-08, 19:38   #2
sunshine084
Profösör

sunshine084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerde
ergenekon çetesi işte ********

Konu sunshine084 tarafından (22-03-08 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir..
sunshine084 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-08, 21:23   #3
Raşit Cihan
Ekin'im!!!

Raşit Cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklı
Bir şey anlatmıyorlarki..Tutturmuşlar bir yayın yasağı...Bilmediğimiz bir şey hakkında da yorum yapmak saçmalık olur...Ama Doğu Perinçek asılsa umrumda olmaz..Pisliğin önde gideni...Yalnız İlhan Selçuk konusunda Çağdaş'a katılıyorum..2 resmi korumayla gezen yaşlı bir adamı gece evini basmak suretiyle göz altına almak yakışıksız oldu...Ha suçu vardır yoktur onu bilemem...
Raşit Cihan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-08, 18:31   #4
A.ÇaĞDaŞ 35
Yardımcı Docent

A.ÇaĞDaŞ 35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerdeA.ÇaĞDaŞ 35 görkemli bi yerde
sunshine084 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ergenekon çetesi işte ********
ben zaten farkettiysen şuçlu olup olmadıkları hakkında bi şey sölemedim sadece gözaltına alınma yöntemi çok yanlış hatta şerefsizce...

ATATÜRK,seni sevmek Milli bir İbadettir...!

Sen yanmasan ben yanmasam biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...!
A.ÇaĞDaŞ 35 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-08, 15:19   #5
sunshine084
Profösör

sunshine084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerdesunshine084 görkemli bi yerde
A.ÇaĞDaŞ 35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben zaten farkettiysen şuçlu olup olmadıkları hakkında bi şey sölemedim sadece gözaltına alınma yöntemi çok yanlış hatta şerefsizce...
cumhuriyet savcısının verdiği emre şerefsizce diyosan ben sana bişey diyemiyorum.
sunshine084 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-10, 19:17   #6
Raşit Cihan
Ekin'im!!!

Raşit Cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklı
sunshine084 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cumhuriyet savcısının verdiği emre şerefsizce diyosan ben sana bişey diyemiyorum.
Şuan savcıların ve hakimlerin cogunun kimin adına calıstıgı cok bariz belli..Cumhuriyet Savcısı dediğin adam şerefsizlik yapıyorsa,yargıya siyasi ideoloji bulaştırıyorsa , siyasi emellere hizmet ediyorsa en adi şerefsizdir..
Raşit Cihan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil