Seçenekler Arama Stil
Alt 16-09-09, 14:09   #21
emrebuyuk
Çömez

emrebuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emrebuyuk ünlü biriemrebuyuk ünlü biri
Türk Olmanın Dİnle Dille Alakası Yoktur Kendini Türk Hisseden Herkez Türkdür İsteyen Yabancı Dillerde Yazar İsteyen % 100 Saf Türkçe Kullanır. Buna Bakarak Bir İnsanı Türk'dür Değildir Diye Yargılayamayız.
emrebuyuk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-09, 19:40   #22
Raşit Cihan
Ekin'im!!!

Raşit Cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklı
emrebuyuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türk Olmanın Dİnle Dille Alakası Yoktur Kendini Türk Hisseden Herkez Türkdür İsteyen Yabancı Dillerde Yazar İsteyen % 100 Saf Türkçe Kullanır. Buna Bakarak Bir İnsanı Türk'dür Değildir Diye Yargılayamayız.
"Herkez" değil o "HERKES" kıl oluyorum böyle yazanlara..Sen daha Türkçe'yi senin tabirinle "%100 saf" kullanamıyorsun ki!
Ayrıca "Türkdür" yazılmaz "Türk'tür" yazılır..
Etti mi sana 2 hata?..
Ben kimseyi Türk veya değil diye yargılamadım.Yukarıdaki cümlelerimden bunu çıkardıysan tebrikler..

Konu Raşit Cihan tarafından (16-09-09 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir..
Raşit Cihan isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-09, 20:49   #23
4815162342
Öğretim Görevlisi

4815162342 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4815162342 ünlü biri4815162342 ünlü biri
benim nickim evrensel. kimse gıkını çıkartamaz. ********

şimdi efendim, bir-iki kelamda ben edeyim bu konu hakkında. Raşit'in dilbilgisi konusundaki hassasiyetine hayranlığımı dile getirmekle beraber, forumdaki birçok eski-yeni arkadaşın buna dikkat etmediğine dair mesajlar da yazmıştım evvelki zamanlarda.

Neyse konumuz da bu değil zaten; Türklük için tek klavuzumuz, Atatürk'ün 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene' sözü olmalıdır. Bakın, ne mutlu Türk olana demiyor. O sebeptendir ki, Türklük, doğum yeriyle, dille, dinle ölçülebilecek birşey değildir. Yalnız; bir toplumun hele hele Türkiye gibi değişik etnik toplulukları bünyesinde barındıran bir ülkede dil birliği sağlanmalıdır. Herkes özel hayatında istediği dili kullanabilir. Kürtçe, Lazca, Rumca... Bu kimseyi bağlamaz, kimseyi rahatsız etmez. Ancak ne bu forum, ne televizyonlar, ne meclis, ne resmi daireler kimsenin özel yaşam alanı değildir. Demokrasi dediysek de o kadar değil. Ayrıca, ben kendimi Türk hissediyorum, etnik kökenlerimi çok derinden incelemedim, tarihçi değilim, müzisyen değilim, dedektif hiç değilim. Benim etnik kökenimin Kürt, Çerkez, Laz, Alman, İtalyan olmadığını kimse iddia edemez. Ben dahil. Ama ben kendimi Türk gibi hissediyorum. Çünkü, Türkiye Cumhuriyeti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkez Türk'tür. Pardon pardon, herkes ****************

Şimdi daha önemli konulara bakalım..

You've changed things... forever. There's no going back. You see, to them, you're just a freak.. like me
4815162342 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-09, 13:26   #24
emrebuyuk
Çömez

emrebuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emrebuyuk ünlü biriemrebuyuk ünlü biri
Raşit Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Herkez" değil o "HERKES" kıl oluyorum böyle yazanlara..Sen daha Türkçe'yi senin tabirinle "%100 saf" kullanamıyorsun ki!
Ayrıca "Türkdür" yazılmaz "Türk'tür" yazılır..
Etti mi sana 2 hata?..
Ben kimseyi Türk veya değil diye yargılamadım.Yukarıdaki cümlelerimden bunu çıkardıysan tebrikler..
Yüzde Yüz Saf Türkçe Dİl Bilgisiyle Olmuyor.
Ayrıca O sözlerim Senin Yazına Değil. Konunun En Başında Yazılmış Olan Birkaç Cümleyedir.

Ne dinsiz Türk'üm ne de soysuz Müslüman
İkisinden de Rabb'ime sığınırım el aman
Müslümanım,Türk'üm Kur'an'ımdır tek rehber
Kalbimde iman, dilimde tekbir Allah-û Ekber..
emrebuyuk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-09, 14:30   #25
Raşit Cihan
Ekin'im!!!

Raşit Cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklıRaşit Cihan gururunda haklı
emrebuyuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüzde Yüz Saf Türkçe Dİl Bilgisiyle Olmuyor.
Ayrıca O sözlerim Senin Yazına Değil. Konunun En Başında Yazılmış Olan Birkaç Cümleyedir.
Evet ama yanlış yazmaylada olmuyor.
Raşit Cihan isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil